'Stel de vraag' gelanceerd

Geschreven door Redactie OGD
1 min leestijd
20-sep-2010 20:00:03

Vanavond, 20 september 2010, lanceerde OGD steldevraag.com, een adviespanel voor ict-vragen. Om 20.00 uur ging in het Floratheater in Delft de bijbehorende promofilm in première en is de website live gegaan.

Advies voor ict'ers

Vanaf vandaag kunnen ict'ers en managers terecht op steldevraag.com om geheel vrijblijvend ict-gerelateerde vragen te stellen. Met de hulp van ruim 700 ict'ers geeft een panel vervolgens advies op het gebied van bijvoorbeeld ict-infrastructuur, servicemanagement en softwareontwikkeling. Zo wordt er gezamenlijk nagedacht over visie en beleid op het gebied van uitbesteding, projecten en detachering.

Première 'Bits in pieces'

Om de website steldevraag.com onder de aandacht te brengen, is er de afgelopen maanden gewerkt aan een promofilm getiteld 'Bits in pieces'. Tegelijk met de lancering van de website is deze film in première gegaan. Op een feestelijke bijeenkomst in het Floratheater in Delft werd de film voor de eerste keer vertoond. Direct daarna is begonnen met het verspreiden van de film op diverse sociale-netwerksites als Twitter, Facebook en LinkedIn. Bekijk de film hieronder, of op YouTube.

Ontvang email updates