Microsoft Tech·Ed Europe 2010

Geschreven door Redactie OGD
3 min leestijd
26-nov-2010 14:16:05
Tech·Ed2010Van 8 tot en met 12 november vond Microsoft TechEd Europe 2010 plaats. In Berlijn kwamen zo’n zesduizend ict-professionals en ontwikkelaars bij elkaar voor vijf dagen vol presentaties en interactieve sessies rondom alles wat Microsoft heet. Namens OGD bezochten Dave Stork, Sander Berkouwer en Roland Zenhorst het evenement.
TechEd Europe biedt vijf dagen aan level-300 en level-400 presentaties en interactieve sessies op het gebied van bijvoorbeeld Security, Identity & Access, Unified Communications, Virtualisatie en Architecture. Ook zijdelings betrokken onderwerpen als Xbox Kinect, Women in Technology en het Microsoft MVP-schap (Most Valuable Professional) kwamen aan bod tijdens de beurs.
Voor ict’ers met passie voor Microsoft producten, technologieën en diensten is TechEd dé beurs van het jaar. OGD’er en Microsoft MVP Sander Berkouwer:
“Na een week kan ik zeggen dat Dave (Dave Stork, red.) weer helemaal is bijgepraat over Microsoft Exchange Server, Microsoft Lync Server en de bijbehorende client-applicaties. Roland (Roland Zenhorst, red.) is weer wat dieper gedoken in Microsoft SQL Server. Zelf ben ik op ontdekkingstocht gegaan in de wondere wereld van Active Directory Certificate, Federation en Rights Management Services.”
TechEd is niet alleen geroemd om zijn hoge technische niveau, maar ook om de gezelligheid. De sfeer rondom het gehele evenement staat bekend als zeer gemoedelijk. Overdag netwerken de aanwezigen er flink op los, en ’s avonds vinden er veel verschillende etentjes en feestjes plaats. “We hebben uiteraard de naam van OGD hoog gehouden en verschillende feestjes bezocht”, aldus Sander Berkouwer. “Als ik alleen al voor mezelf spreek dan ben ik drie keer uit eten geweest, heb ik een Microsoft Learning feestje bijgewoond en heb ik met uitgeleefd bij twee Country Drinks.”
Al met al concludeerden Dave, Sander en Roland dat TechEd Europe 2010 een groot succes was. Reden dus om volgend jaar ook een bezoekje te wagen aan de beurs. Ben je benieuwd naar de sessies van dit jaar? Microsoft heeft alle reguliere sessies gratis online gezet. Bekijk de video’s hier. Benieuwd naar de favoriete sessies van Sander? Je vindt ze hier.

Van 8 tot en met 12 november vond Microsoft Tech·Ed Europe 2010 plaats. In Berlijn kwamen zo’n zesduizend ict-professionals en ontwikkelaars bij elkaar voor vijf dagen vol presentaties en interactieve sessies rondom alles wat Microsoft heet. Namens OGD bezochten Dave Stork, Sander Berkouwer en Roland Zenhorst het evenement.

Tech·Ed Europe biedt vijf dagen aan level-300 en level-400 presentaties en interactieve sessies op het gebied van bijvoorbeeld Security, Identity & Access, Unified Communications, Virtualisatie en Architecture. Ook zijdelings betrokken onderwerpen als Xbox Kinect, Women in Technology en het Microsoft MVP-schap (Most Valuable Professional) kwamen aan bod tijdens de beurs.

Voor ict’ers met passie voor Microsoft producten, technologieën en diensten is Tech·Ed dé beurs van het jaar. OGD’er en Microsoft MVP Sander Berkouwer:

“Na een week kan ik zeggen dat Steve (Dave Stork, red.) weer helemaal is bijgepraat over Microsoft Exchange Server, Microsoft Lync Server en de bijbehorende client-applicaties. Roland (Roland Zenhorst, red.) is weer wat dieper gedoken in Microsoft SQL Server. Zelf ben ik op ontdekkingstocht gegaan in de wondere wereld van Active Directory Certificate, Federation en Rights Management Services.”

Tech·Ed2010

Tech·Ed is niet alleen geroemd om zijn hoge technische niveau, maar ook om de gezelligheid. De sfeer rondom het gehele evenement staat bekend als zeer gemoedelijk. Overdag netwerken de aanwezigen er flink op los, en ’s avonds vinden er veel verschillende etentjes en feestjes plaats.

“We hebben uiteraard de naam van OGD hoog gehouden en verschillende feestjes bezocht. Als ik alleen al voor mezelf spreek dan ben ik drie keer uit eten geweest, heb ik een Microsoft Learning feestje bijgewoond en heb ik me uitgeleefd bij twee Country Drinks.”

Al met al concludeerden Dave, Sander en Roland dat Tech·Ed Europe 2010 een groot succes was. Reden dus om volgend jaar ook een bezoekje te wagen aan de beurs. Ben je benieuwd naar de sessies van dit jaar? Microsoft heeft alle reguliere sessies gratis online gezet. Bekijk de video’s hier. Benieuwd naar de favoriete sessies van Sander? Op zijn blog heeft hij ze op een rijtje gezet. Dave heeft tijdens de beurs foto's gemaakt die je kunt vinden op zijn Flickr pagina.

Ontvang email updates