OGD en XLABS vieren XLA-primeur

Geschreven door Nienke Bruijn
1 min leestijd
Mar 18, 2024 4:57:30 PM

Amsterdam, 18 maart 2024 - OGD heeft samen met XLA trainings- en consultancybedrijf XLABS een primeur beleefd. We hebben als eerste partij in Nederland het XLA Practitioner-examen succesvol afgerond. Hiermee zetten we een belangrijke stap in het toepassen van de Xperience Level Agreement (XLA).  

Met deze certificering leggen we binnen onze dienstverlening nog concreter de focus op het realiseren van een optimale klantbeleving. Tien OGD’ers zijn voor het XLA Practitioner-examen geslaagd. Daarnaast hebben drie klantteams van OGD de XLA Foundation-training succesvol afgerond.  

Fausta Freitag, COO bij OGD: “Met het behalen van de XLA practitioner-status verankeren we de focus op een optimale klantbeleving verder in onze werkwijze. Het concreet sturen op de beste employee experience laat ons nog meer waarde leveren met ict. We kijken ernaar uit XLA verder te borgen in de samenwerking met klanten.” 

De trainingen voorafgaand aan het examen werden verzorgd door XLABS. Robin Marchand, CEO van XLABS: “Met XLA kun je een win-win realiseren tussen serviceproviders, klanten en eindgebruikers. OGD begrijpt het belang hiervan. Het is dan ook geen toeval dat zij als eerste de Practitioner training bij XLABS hebben gevolgd. We zijn er trots op dat we samen met OGD een primeur kunnen vieren”. 

Lees hier hoe OGD'er Kevin de klantervaring centraal stelt met XLA.