OGD uitgeroepen tot beste ict-werkgever volgens Computable Werkgeversonderzoek

Geschreven door Hennie Lievense
1 min leestijd
Feb 5, 2024 4:16:11 PM

OGD ict-diensten mag zich dit jaar de beste ict-werkgever noemen volgens het Computable Werkgeversonderzoek 2023. OGD is dit jaar maar liefst acht plekken gestegen ten opzichte van 2022. Met een totaalscore van 9,78 uit 10 staat OGD met stip op nummer één in de lijst van 178 ict-bedrijven.

Computable bracht dinsdag 21 juni haar nieuwe Career Guide uit met daarin het jaarlijkse werkgeversonderzoek. In opdracht van Computable vroeg Enigma Research werknemers van 172 ict-bedrijven om hun om mening over onderwerpen als carrièreperspectief en ontwikkelmogelijkheden, diversiteit en inclusiviteit, de bedrijfscultuur en algemene tevredenheid. Met name op het gebied van bedrijfscultuur, scholingsmogelijkheden en maatschappelijke betrokkenheid scoort OGD uitstekend.

Algemeen directeur Roel Nikkessen over de eervolle benoeming ‘beste ict-werkgever van Nederland’: “We zijn enorm trots om als ict-werkgever op de eerste plek te staan. Het doel van OGD is om onze mensen te laten groeien en hun eigen talent te laten ontwikkelen. Zo kan iedereen met passie doen waar zijn of haar unieke krachten liggen. Dat zit in het DNA van onze bedrijfscultuur.”