VMUG Conference: break-out sessie en VCAP-bootcamp door Joep Piscaer

21 februari, 2014

De meeste lezers van deze blog zijn inmiddels wel bekend met de naam Joep Piscaer. Deze OGD’er deelde al meerdere mooie verhalen met ons, zoals deze, over het Nutanix virtualisatieplatform. En deze, over data-opslag in ict-infrastructuren.

Passie voor techniek

Wie hem wel eens heeft gesproken, weet dat Joep even enthousiast kan vertellen over nieuwe manieren van opslag, als Jamie Oliver over zelfgemaakte cheesecake. Heerlijk om naar te luisteren. En het leuke aan mensen met passie voor hun werk, is dat zij zich ook buiten werktijd bezig houden met hun vak. Zo is Joep niet alleen ict-architect, VMware Certified Design Expert en VMware vExpert, maar ook blogger, influencer en actief lid van de Nederlandse VMware User Group (VMUG).

Programma VMUG Conference

Als lid van VMUG de Customer Council organiseert Joep op 6 maart aanstaande (mede) de VMUG conference: het jaarlijkse trefpunt voor en door leden van de VMware User Group. Op het programma staan diverse keynotes van onder andere Brian Gammage (Chief Market Technologist EMEA bij VMware), en hands-on workshops.

Ook kunnen deelnemers zich opgeven voor break-out sessies in drie verschillende tracks (End User Computing, Software-Defined Datacenter en Cloud Operations & Management). Deze sessies worden gegeven door NLVMUG Customer Council-leden, VMware Nederland en de sponsoren van de VMUG conference. Joep Piscaer verzorgt samen met Arjan Timmerman van ITQ een sessie over Converged Infrastructure.

VCAP-bootcamp

Nieuw dit jaar is de VCAP-bootcamp. Een drietal VCDX-gecertificeerden (waaronder Joep) helpt je bij het voorbereiden op, en behalen van je VCAP-cerficering. Er is slechts beperkt ruimte in deze bootcamp, en inschrijven is verplicht. Wil je zeker zijn van een plaats, dan kun je je het beste zo snel mogelijk aanmelden via bootcamp@nlvmug.com.

Tenslotte zijn er verschillende sponsoren aanwezig op de uitgebreide informatiemarkt; een mooie kans om de verschillende technologiepartners van VMware uit te horen.

Volg Joep op Twitter

Meer weten over het programma tijdens VMUG conference, en wie je daar kunt ontmoeten? Op de website van VMUG vind je alle informatie die je nodig hebt. Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Joep? Volg Joep @jpiscaer en ons @OGD_ict op Twitter, of abonneer je op zijn blog: VirtualLifestyle.nl.

  adviseurs_en_specialisten-CtA

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Nieuws & evenementen

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!