Vijf op een rij: Joep Piscaer vExpert 2014

3 april, 2014

Voor de vijfde keer mogen we onze collega Joep Piscaer feliciteren. Net als vorig jaar, in 2012, 2011 en 2009 is Joep door VMware uitgeroepen tot vExpert. We zijn blij voor Joep dat zijn inzet binnen de ict-gemeenschap niet onopgemerkt voorbij gaat en tegelijkertijd trots op het feit dat wij mogen werken met zo’n expert.

VMware Vexpert

VMware kent de titel van vExpert jaarlijks toe aan ict’ers die met passie en toewijding nét dat beetje verder gaan om hun VMware-kennis en ervaring te delen met collega’s.

Of zoals de VMware community-pagina zegt:

The annual VMware vExpert title is given to individuals who have significantly contributed to the community of VMware users over the past year. The title is awarded to individuals (not employers) for their commitment to sharing their knowledge and passion for VMware technology above and beyond their job requirements.

Om in aanmerking te komen voor deze titel is het belangrijk dat vExperts verder kijken dan hun eigen werkgevers of andere commerciële belangen, en zich inzetten voor de gehele VMware-gemeenschap. Dat Joep volledig in dit plaatje past moge duidelijk zijn. Zo is Joep niet alleen ict-architect, VMware Certified Design Expert en VMware vExpert, maar ook bloggerinfluencer en actief lid van VMUG (VMware User Group).

Gefeliciteerd!

Via deze weg willen we Joep nogmaals van harte feliciteren. Dankzij zijn grote schat aan kennis en zijn passie voor de techniek zitten we bij OGD de komende tijd goed waar het gaat om VMware-oplossingen.

Volg Joep op Twitter

Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Joep? Volg Joep @jpiscaer en ons @OGD_ict op Twitter, of abonneer je op zijn blog: VirtualLifestyle.nl.

adviseurs_en_specialisten-CtA

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Nieuws & evenementen

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!