Verhuizen = borrelen! Ook voor oud-OGD'ers.

8 juni, 2009
OGD20jaar OGD 20 jaar geleden

 

OGD groeit! En daarom gaan we in het najaar het pand aan de Kalfjeslaan verlaten. Het nieuwe hoofdkantoor is groter en biedt meer mogelijkheden. Natuurlijk blijven we ook na de verhuizing wel gewoon in Delft.

Waardig afscheid

In het oude pand hebben in vijftien jaar tijd meer dan tweeduizend techneuten hun eerste schreden in de ict gezet. En daarom nodigen we juist jullie uit! Om nog één keer waardig afscheid te nemen van de OGD-bar. Gewoon om jou nog eens een keer te bedanken. Jouw bijdrage aan de groei en bloei van het mooie OGD was onmisbaar.

Bijpraten

En voor als OGD wat verder uit je vizier is verdwenen praten we je even bij. Over hoe we ervoor staan en over nieuwe diensten die we hebben ontwikkeld.

Jij kunt jouw verhaal delen met OGD'ers en oud-OGD'ers. En vertellen over hoe jij de ict-ladder na OGD verder hebt beklommen. Of dat je inmiddels zelf klant bent geworden van OGD, want ook dat kan natuurlijk...

Waar en wanneer?

Vrijdag 3 juli vanaf 18:00 uur, OGD-bar, Kalfjeslaan 14 Delft.

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!