Trots op OGD’er Dave Stork: onze nieuwste Microsoft MVP

7 juli, 2014

DaveOGD heeft er een nieuwe Microsoft MVP (Most Valuable Professional) bij, en wel Exchange Specialist Dave Stork. Dave is niet de eerste MVP binnen OGD. In januari ontving ook Lead Infrastructure Architect Adnan Hendricks zijn eerste MVP-award en werd de MVP-titel van Microsoft Technology Lead Sander Berkouwer opnieuw verlengd. Bijzondere prestaties, want een MVP-award krijg je namelijk niet zomaar.

Afgelopen dinsdag stuurde Dave het goede nieuws de wereld in:

Op zijn blog schrijft Dave:

“I was honored, overjoyed, flabbergasted, excited, inspired, humbled, motivated and a lot of other emotions at the same time.”

Hij was blij, en ook Adnan kon in januari zijn geluk niet op:

“I wish I could explain how awesome it felt….my daughter said I was jumping around like a little girl with excitement and she’s a little seven-year old.”

Blijdschap, en niet zonder reden: want de titel MVP krijg je niet zomaar.

Sander Berkouwer, Microsoft Technology Lead bij OGD:

“MVP word je niet. Tenminste, niet zoals je dokter wordt of engineer. Je wordt ervoor gekozen. Er is ook niet zoiets als een lijstje met MVP-skills dat je af moet vinken om een award te winnen. De titel is Microsoft’s blijk van waardering voor mensen die een uitzonderlijke bijdrage hebben geleverd binnen de Microsoft-community.”

En Sander kan het weten, hij werd dit jaar namelijk voor het zesde jaar op rij beloond met de titel MVP.

De MVP-titel draag je een jaar en wordt gegeven voor uitzonderlijke bijdragen in het voorgaande jaar. Adnan, Sander als Dave zijn daarom alweer hard aan het werk voor OGD en Microsoft om ervoor te zorgen dat zij ook volgend jaar de titel Most Valuable Professional mogen dragen. Wat het komende jaar ook gaat brengen, wij zijn trots!adviseurs_en_specialisten-CtA

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Nieuws & evenementen

Ontvang de nieuwsbrief

Reacties (1)

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!