Trots: OGD is FD Gazelle 2014!

24 oktober, 2014

OGD is FD Gazelle 2014

Gisteren werd bekend dat OGD behoort tot de 330 snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Op dinsdag 11 november zullen we onze FD Gazelle Award 2014 in ontvangst nemen. Of we ook in aanmerking komen voor de Gouden FD Gazelle of een van de andere prijzen is nog even afwachten. In ieder geval hebben we de komende tijd onze handen vol aan de doelen die we voor 2018 hebben geformuleerd. Op de vraag hoe OGD er op 1 januari 2018 uitziet antwoordden we namelijk het volgende:

In 2018 willen wij de favoriete ict-dienstverlener van Nederland zijn met nog steeds een 100% score op klanttevredenheid in het Outsourcing Performance-onderzoek van Giarte. Dit doen wij door de vetste werkplekken te creeëren. Dé cloud-desktop zal de OGD-desktop zijn: een vette werkplek, die verrassend eenvoudig en flexibel kan worden ingericht. Die betaalbaar en schaalbaar is. En wordt gehost in Nederland. Maar OGD moet wel OGD blijven: slimme en enthousiaste techneuten, die de passie en liefde voor techniek met elkaar delen, samen feesten en strijden voor de perfecte werkplek, de hulpvaardigste servicedesk en de stabielste infrastructuren.

Of onze toekomstverwachtingen ons aan een extra award helpen? Wordt vervolgd....

FDGazelle

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Nieuws & evenementen

Ontvang de nieuwsbrief

Reacties (1)

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!