Terugblik BINAIR Eindhoven 27 mei

15 juni, 2011

Op vrijdag 27 mei vond in het Philips Stadion in Eindhoven de meest recente editie van BINAIR plaats. In dit bericht blikken we terug op de achtste editie van onze netwerkmiddag voor klanten en publiceren we de resultaten van de bezoekersenquête. Daaruit blijkt dat ook dit keer BINAIR een succes was.

Het programma

De middag volgde de gebruikelijke dagindeling: allereerst een ontvangst met lunch, hierna vier verschillende inhoudelijke sessies (met tussendoor een ruime pauze om rond te kijken in het Philips Stadion) en tot slot een afsluitende netwerkborrel. Het inhoudelijke gedeelte begon met een sessie over de mogelijkheden van Hosted Desktop, gevolgd door een presentatie van Coconut, ons nieuwe sociale netwerk.

Na de pauze kregen bezoekers een presentatie over het veilig gebruik maken van de cloud en een demonstratie van de mogelijkheden die de bewegingssensoren van Microsoft's Kinect bieden voor de beheerder. Zoals altijd werd de middag afgesloten met een netwerkborrel.

Evaluatie

Uit de enquête onder de bezoekers bleek ook deze keer dat BINAIR wordt gewaardeerd door onze klanten: 92 procent van de gevraagden gaf de middag in het algemeen een goed of zelfs uitstekend (10 van 13 goed, 2 uitstekend). Van het inhoudelijke gedeelte scoorde de sessie over Kinect het beste. 63 Procent (10 van 16) van de bezoekers beoordeelde deze sessie met een goed, en nog eens 31 procent (5 van 16) beoordeelde deze sessie zelfs als uitstekend. Hiermee haalde de sessie dus een score van 94 procent. Naast de inhoud scoorde ook de locatie (88 procent) en de catering (81 procent) prima.

Op de vraag of de bezoekers graag de volgende keer opnieuw aanwezig zijn kregen we een unaniem antwoord: 100 procent van de bezoekers gaf aan nu al uit te kijken naar de volgende BINAIR.

Toekomstige edities

Vanzelfsprekend zijn we alweer begonnen met het plannen van de volgende edities. De eerstvolgende BINAIR staat gepland op 23 september en zal specifiek gericht zijn op de overheidsbranche. In de maanden die daarop volgen komen er ook branchespecifieke edities van BINAIR voor het onderwijs en voor de zorg. Houdt voor meer informatie en aankondigingen de OGD-nieuwsblog in de gaten. Ook kunt u kijken op ogd.nl/binair of ons volgen op twitter.com/ogd_ict.

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Nieuws & evenementen

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!