OGD-directeur Roel analyseert de tien procent omzetgroei in zomer 2012

3 oktober, 2012

Ondanks het zware weer waarin de ict-markt momenteel verkeert, is OGD de zomer van 2012 uitstekend doorgekomen. In de afgelopen periode realiseerden wij een omzetgroei van ruim tien procent. In dit bericht licht Roel Nikkessen, directeur van OGD, toe waarom OGD ook in 2012 succesvol blijft.

Momenteel is het voor niemand gemakkelijk op de ict-markt. Organisaties houden hun portemonnee goed in de gaten en nemen geen risico's. En de concurrentie op de markt blijft pittig. Niet voor niets lazen we onlangs dat ontslagen onvermijdelijk zijn in de ict. Bij OGD hoeven we echter niemand te laten gaan en zien de perspectieven er rooskleuriger uit. In de zomerperiode van juni tot en met augustus realiseerden wij een mooie omzetgroei van tien procent ten opzichte van dezelfde periode in 2011.

Leuke nieuwe klanten

Afgelopen zomer heeft opnieuw een aantal mooie klanten zich aan ons verbonden. Zo koos het Amsterdam Museum ervoor zijn beheer aan OGD uit te besteden, gaat de KPC Groep zijn volledige ict uitbesteden en werken we samen met MediaMarkt Saturn bij het uitrollen van hun werkplekken in meerdere vestigingen. Na een gewonnen aanbesteding mogen wij bovendien Deelgemeente Prins Alexander, met 94.000 inwoners de grootste deelgemeente van Rotterdam, helpen bij het maken van de stap naar de cloud.

Klanten blij maken

Ook in economisch zwaardere tijden werken wij hard om onze klanten blij te maken. Het belangrijkst blijft daarin dat we de klant niet als een nummer behandelen. Contractvoorwaarden en SLA's zijn voor ons eerder richtlijnen dan regels; het voldoen aan de belangen van de klant komt op de eerste plaats. Ook als dat betekent dat we meer moeten doen dan we eerst hadden afgesproken. Die instelling werpt nog altijd zijn vruchten af.

Investeren in medewerkers

We blijven op zoek naar nieuwe OGD'ers en investeren voortdurend in onze medewerkers. Zowel op professioneel als informeel vlak. Zo schreven Jauco en Maarten onlangs hoe wij jonge, enthousiaste ontwikkelaars en helpdeskers helpen bij het starten van een mooie carrière in de ict. Met de tweede editie van Technival, het zomerevenement voor en door OGD'ers, zorgen we er bovendien voor dat ons unieke informele en ongedwongen karakter bewaard blijft. En de OGD-familie breiden we graag uit. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en slimme techneuten.

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!