Persbericht: Accare kinder- en jeugdpsychiatrie kiest voor OGD ict-diensten

20 november, 2015

DELFT, 20 november 2015

OGD ict-diensten verzorgt volledige ict van Accare kinder- en jeugdpsychiatrie

Accare kinder- en jeugdpsychiatrie heeft OGD gekozen als partner voor de inrichting, het beheer en de ondersteuning van haar kantoorautomatisering. Via Best Value Procurement is OGD als winnaar uit de bus gekomen. OGD bouwt een nieuwe omgeving die wordt gehost op het eigen IAAS-platform. Alle 850 medewerkers van Accare zullen per april 2016 werken in deze omgeving en worden 24/7 ondersteund door de servicedesk van OGD. Met deze verandering moderniseert Accare haar ict en realiseert zij een substantiële kwaliteitsverbetering.

Accare verleent jaarlijks zorg aan 13.000 kinderen. Dankzij de inzet van onder andere E-health kunnen behandelingen zowel online als offline worden gegeven. Hiermee biedt Accare extra flexibiliteit en zorg op maat. Om de eigen organisatie hier optimaal voor in te richten, is gezocht naar een nieuwe IT-partner voor de volledige ict-omgeving en hosting van de business applicaties. OGD ict-diensten gaat de komende vijf jaar voor alle Accare medewerkers een stabiele en prettige werkplek realiseren.

Accare heeft OGD de opdracht gegund na het succesvol doorlopen van de op Best Value methodiek gebaseerde aanbestedingsprocedure. Hierbij heeft Accare alleen het budget, de randvoorwaarden en de doelstellingen vastgesteld. OGD werd hierdoor in haar kracht gezet om vanuit haar expertise de best mogelijke oplossing uit te werken. ‘Het is eigenlijk zoals we binnen Accare ook willen werken: we zoeken vakkundige ervaren mensen of partijen, en die geven we vervolgens het vertrouwen dat zij weten hoe ze het moeten aanpakken om het doel te bereiken.’ Aldus John Kuin, als projectleider betrokken bij de selectie vanuit Accare.

Accare heeft voor OGD gekozen vanwege de kwaliteit van de oplossing en de heldere presentatie. Uiteindelijk heeft voor Accare de instelling en mentaliteit van OGD de doorslag gegeven. “OGD is een partij die uitstraalt dat ze hun uiterste best doen om te zorgen dat klanten tevreden zijn.”

“Wij zijn blij en trots. OGD en Accare passen goed bij elkaar door de resultaatgerichte, no-nonsense cultuur en de ambitie om te innoveren. De gesprekken zijn vanaf het begin open en prettig. We kijken uit naar de samenwerking.” Aldus de Commercieel Directeur van OGD ict-diensten, Rein van Beers.

Accare zet met de nieuwe werkplekoplossing een eerste stap in het vernieuwen van haar IT-omgeving. Medewerkers van Accare zullen vanaf april overal en met elk device kunnen werken. Daarnaast is er gezamenlijk gekozen voor een transparant kostenmodel waarbij voor de dienstverlening wordt betaald naar gebruik. Alle medewerkers van Accare kunnen altijd terecht bij OGD voor ondersteuning, zodat Accare zich kan richten op haar kernactiviteiten: kinderen goed helpen om te gaan met hun klachten en psychische problemen.Accare-logo

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Persberichten

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!