OGD'ers en Microsoft-experts Dave en Sander spreken tijdens NGN TabletDag

16 april, 2013

Morgen, woensdag 17 april, organiseert ict-platform NGN de TabletDag. Tijdens deze dag zullen OGD'ers en Microsoft-experts Sander Berkouwer en Dave Stork een drie kwartier durende presentatie geven over het beheren van devices met behulp van Exchange ActiveSync.

NGN TabletDag

Voor het derde jaar op rij organiseert de NGN een dag geheel gewijd aan tablets. Eerdere jaren gebeurde dat onder de noemer van NGN iPad-dag, maar zoals de NGN schrijft "nu er zoveel andere merken ook tablets maken moesten we de titel wel aanpassen." De tweede eerdere edities, net als dit jaar in de Reehorst in Ede, trokken beide ruim 250 bezoekers. Ook dit jaar rekent de organisatie op veel bezoekers.

Tweede keer voor Sander en Dave

Voor Sander en Dave is het de tweede keer dat zij een presentatie verzorgen tijdens dit evenement. Vorig jaar gaf het duo ook al een presentatie over de mogelijkheden van Exchange ActiveSync (EAS) in combinatie met de iPad. Dit jaar trekken ze het net als de organisatie breder en komen ook andere devices aan bod.

Lees meer op Sander's blog

Sander schreef onlangs op zijn eigen blog ook al een uitgebreide aankondiging van de presentatie (in het Engels). Voor meer informatie verwijzen we u daar graag naar door. Ook kunt u op de website van de NGN terecht voor uitgebreide informatie over het gehele evenement.

 

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Security compliance

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!