OGD'er Joep Piscaer is Nutanix Tech Champion 2014

30 december, 2014

bcaa8a1b9aa8fceffa307d957e687e55_sm_nutanix logoEnkele dagen geleden werd bekend dat onze eigen Joep Piscaer Nutanix Technology Champion (NTC) is geworden. Gefeliciteerd Joep! De NTC-prijs wordt wereldwijd aan twintig mensen uitgereikt en is vergelijkbaar met de vExpert-prijs van VMware en de MVP-prijs van Microsoft. Dat Joep deze prijs wint, heeft alles te maken met zijn enorme inzet om zijn kennis over Nutanix te delen met mensen binnen en buiten OGD. En het winnen van deze prijs is een bijzondere eer: het is het eerste jaar dat hij wordt uitgereikt.

JoepPiscaerZoals Joep zelf zegt op zijn blog:

I’m excited to join Nutanix in their first year of this award, and am very curious what it’ll bring us in the coming year.

De lijst prijzen en certificaten waar Joeps naam op prijkt wordt elk jaar langer en langer. Joep is inmiddels onder meer VMware Certified Design Expert, VMware vExpert in 2009, 2011, 2012, 2013 en 2014, NLVMUG Leader, regelmatig spreker op VMUG, en nu dus ook Nutanix Tech Champion 2014. Daar zijn we bij OGD enorm trots op!

adviseurs_en_specialisten-CtA

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Nieuws & evenementen

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!