OGD Update: Sander, buitenlocaties, FokSuk

6 december, 2010

Onder de noemer OGD Update houden we je op de hoogte van al het nieuws rondom OGD en waar we op het internet mee bezig zijn. In deze editie lees je over Sander Berkouwers interview tijdens Microsoft Tech·Ed, de nieuwste aanbesteding, Fokke & Sukke en de laatste wervingsbeurzen.

Sander geïnterviewd door TechNet

Eerder las je op onze blog al een verslag van het bezoek van Sander Berkouwer, Dave Stork en Roland Zenhorst aan Microsoft Tech·Ed Europe 2010. Tijdens dat evenement werd Sander geïnterviewd voor TechNet Edge, over hoe hij als Microsoft Most Valuable Professional, met behulp van TechNet, problemen in zijn werk oplost. Zie de video hieronder of op de website van TechNet Edge voor het interview.

Ondersteuning buitenlocaties drie ministeries

Kort geleden heeft OGD een aanbesteding van de interne ict-leverancier van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu gewonnen. De ict-tak van de Shared Service Organisatie (SSO-ICT) heeft ons de fysieke werkplekondersteuning van de bijna 50 buitenlocaties (iedere locatie buiten de regio Haaglanden geldt als buitenlocatie) toevertrouwd. Omdat SSO-ICT ook diensten aan andere ministeries levert, houdt dit in dat we de komende jaren ondersteuning gaan leveren op locaties van de ministeries Infrastructuur & Milieu (IM), Volksgezondheid, Welzijn & Sport (VWS), en Sociale Zaken & Werkgelegenheid (SZW). Lees ook het artikel dat Computable schreef over de gunning van deze aanbesteding aan OGD.

Fokke en Sukke

Ieder jaar bedanken we onze klanten voor hun keuze voor OGD met een kleine verassing aan het eind van het jaar. Traditiegetrouw doen we dat met een lees- of kijkboek.

In eerdere jaren kregen klanten bijvoorbeeld al eens koekboeken, de ANWB wandelgids of een chocoladebijbel. Ook dit jaar konden we niet achterblijven en hebben we een gepast cadeau gezocht. Een Fokke en Sukke kantoorboekje is het resultaat. De komende maand overhandigen alle accountmanagers het cadeau aan hun klanten. Naast het boekje nemen ze bovendien nog een andere kleine verrassing mee.

Benieuwd wat die extra verrassing is? Of wilt u gewoon zo snel mogelijk uw Fokke en Sukke boekje hebben? Neem dan snel contact op met uw accountmanager voor een afspraak of een kort bezoekje om de cadeautjes te overhandigen.

Wervingsbeurzen

Ook dit jaar heeft OGD weer deelgenomen aan de 2 grote wervingsbeurzen van het najaar, in de Jaarbeurs Utrecht en de Amsterdam RAI. Met een geheel vernieuwde stand hebben we starters en young professionals enthousiast gemaakt voor verschillende openstaande fulltime functies. Daarnaast hebben we enthousiaste studenten gesproken die blij verrast waren toen ze hoorden dat ze bij OGD ook parttime aan de slag konden. En met succes, diverse kandidaten zijn inmiddels OGD'ers geworden!

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!