OGD on tour: time to ignite!

1 november, 2019

Het grootste technische Microsoft-event staat weer voor de deur. Meer dan 25.000 bezoekers, meer dan 1000 lezingen en minimaal 200 hands-on experiences in ruim vier dagen. We hebben het natuurlijk over Microsoft Ignite 2019! Jaarlijks deelt Microsoft hier kennis, features en nieuwe producten met enthousiaste ict’ers uit de hele wereld. Net als vorig jaar is OGD dit jaar natuurlijk ook weer van de partij.

Naast dat het een mooie reis zal worden voor de groep die naar Ignite gaat, willen we de opgedane kennis ook delen met het thuisfront. Zo krijg je een idee welke technologieën we gaan gebruiken in het dagelijks leven van morgen. Intern hebben we hiervoor net als vorig jaar een speciaal Microsoft Teams-kanaal ingericht. Zo kunnen alle OGD’ers live vragen stellen en de notities teruglezen.

Daarnaast kan iedereen de belangrijkste nieuwtjes, gedachtenkronkels en leuke sfeerimpressies via de Twitteraccounts van onze OGD’ers volgen. Jij dus ook! De groep OGD’ers die de koffers mag pakken en naar de VS zal vliegen bestaat uit:

  • Exchange- en Office 365 specialist én MVP Dave
  • Skype/Teams specialist Jos
  • AI- en Machine Learning specialist Floris
  • Office Productivity consultant Jelle
  • Data- en PowerBI specialist Arno
  • Azure specialist Ludwig

Elke OGD’er heeft zijn eigen specialisme en interesseveld en zal ook posten over deze onderwerpen. Klik op de namen voor hun profiel en hun ervaringen tijdens Ignite.

Natuurlijk kan je ook de officiële OGD Conferentie hashtag #OGDontour volgen. De hoogtepunten tijdens Ignite worden door het OGD-twitteraccount apart belicht. Zo blijf jij op de hoogte van alles wat gebeurt tijdens Ignite.

Als je meer behoefte hebt aan snelle en visuele updates dan heb je geluk. We gaan dit jaar namelijk vloggen tijdens Ignite! Onze audio- en videowizard Jos zal snelle updates, korte interviews en impressies plaatsen via zijn Twitteraccount.

Als je liever een hele sessie op je gemak wilt kijken dan kan dat. Jij kunt zelf live sessies van Microsoft volgen, zoals de keynote door CEO Satya Nadella. Klik hier voor het overzicht van de sprekers, de tijdsindeling en de onderwerpen die worden behandeld.

Geen tijd om een sessie live te volgen? Geen probleem! Houd de OGD-blog na Ignite in de gaten voor een recap van de belangrijkste technische ontwikkelingen die zijn aangekondigd op Ignite. En heb je in november helemaal geen tijd om Ignite te volgen? Dan kun je ook nog even wachten op de kleinere Ignite on Tour-conferentie. Deze zal plaatsvinden op 11 en 12 maart 2020 in Amsterdam. Wie weet zien we je daar!

Wil je op de hoogte blijven van Ignite? Volg ons op Twitter!

Meer weten Twitter

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Nieuws & evenementen

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!