OGD in Top 500 van beste imago's

29 april, 2011

OGD is in de jaarlijkse Management Team Top 500 binnengekomen op een gedeelde 167e plaats. De lijst is een overzicht van de 500 bedrijven met het beste imago in Nederland.

167e plaats voor OGD

De Management Team Top 500 (MT 500) wordt samengesteld op basis van drie karakteristieken: arbeid, business en strategie. OGD behaalde binnen de categorie business de hoogste score, de 143e plaats. Binnen arbeid en strategie behaalden we noteringen van respectievelijk de 206e en de 157e plaats. Over het geheel was dit goed voor een gedeelde 167e plaats. Opmerkelijk is dat OGD-zusterbedrijf TOPdesk eveneens op de 167e plaats is te vinden, net als bijvoorbeeld de Efteling, Douwe Egberts en het Wereld Natuur Fonds.

Management Team Top 500

De MT 500 is een uitgave van Management Team, een maandblad dat zich richt op managers binnen de Nederlandse bedrijfstop. De lijst wordt samengesteld aan de hand van cijfers verzameld onder managers in het Nederlandse bedrijfsleven. De grote winnaar was dit jaar Philips. Het Eindhovense elektronicaconcern heroverde de eerste plaats na deze twee jaar kwijt te zijn geweest aan Shell.

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Nieuws & evenementen

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!