OGD ict-diensten eerste Dell Premier Partner van Nederland

8 juni, 2011

Delft, 8 juni 2011 – OGD ict-diensten is benoemd tot Dell Premier Partner. Het Premier Partnership is de hoogst haalbare status binnen het nieuwe partnerprogramma dat Dell in mei 2011 wereldwijd lanceerde. Met het nieuwe partnerprogramma wil Dell zijn partners helpen om klanten beter van dienst te zijn, en hen belonen voor hun focus op de oplossingen van Dell. Als Premier Partner voldoet OGD aan de hoogste eisen op het gebied van kennis van en ervaring met Dell-producten. Deze status betekent ook dat OGD ict-diensten onbeperkte toegang heeft tot Dell-specialisten en Dell-support. Daardoor is OGD in staat klanten kwalitatief zeer hoogwaardige totaaloplossingen te bieden.

OGD ict-diensten is met name gespecialiseerd in de servers en de storage-oplossingen van Dell. De ict-dienstverlener is gecertificeerd specialist op het gebied van Dell PowerEdge-servers en de Equallogic- en Compellent-storageoplossingen.

Stefan Schinning, Hoofd Kennis en Ontwikkeling en partnermanager bij OGD ict-diensten: “Wij zijn erg trots op het feit dat we een van de weinige Premier Partners van Dell zijn binnen het nieuwe partnerprogramma. We onderstrepen hiermee dat we over de kennis en ervaring beschikken die nodig is om klanten te helpen het maximale te halen uit hun ict-investeringen. We zien een toenemende vraag bij klanten naar met name virtualisatie-oplossingen, waarbij de keuze voor het onderliggende SAN een belangrijke rol speelt. Het partnership met Dell maakt het mogelijk om daar optimaal op in te spelen met betrouwbare hardware die past bij de producten van VMware en Microsoft.”

“Partners die in Dell investeren kunnen een beroep doen op verbeterde incentives en voordelen die hun kansen op succes vergroten. Dit alles is mogelijk wegens het succes dat wij dankzij onze partners met ons PartnerDirect-programma hebben weten te boeken,” zegt Erik Preisser, Channel Director Benelux. “Dell werkt graag samen met leiders binnen het kanaal. Zo kunnen we garanderen dat klanten optimale service ontvangen.”

Het partnership met Dell sluit aan op enkele andere belangrijke partnerships die OGD heeft met A-merkproducenten. Dat zijn onder meer Microsoft, VMware, Citrix, Cisco en Symantec. Door met deze partijen samen te werken, blijft OGD constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij deze partners. Klanten profiteren zo van de nieuwste technologie en van deskundige ondersteuning.

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Nieuws & evenementen

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!