OGD doet mee met Run for KiKa 2018

24 juli, 2018

Als ict-dienstverlener is OGD altijd bezig met nieuwe inzichten, technische ontwikkelingen en andere manieren om de eindgebruiker blijer te maken. Dat doen we met passie en met liefde, maar als organisatie willen we ook iets betekenen voor de wereld buiten de ict. Dat willen onze medewerkers ook, en daar geven we ze graag de ruimte voor.

Zoals het lopen van de pakweg 300 kilometer tussen Groningen en Utrecht met een groep van zeven collega’s. Misschien denk je nu: dat is iets wat je alleen met een héle goede reden doet. Dat vond een groep OGD’ers ook, en daarom doen ze mee met de Run for KiKa-estafette.

Op naar een genezingskans van 95%

In Nederland horen ieder jaar 550 kinderen dat ze kanker hebben. Slechter nieuws kun je haast niet krijgen – als kind, maar ook als ouder, broertje of zusje. Van die 550 kinderen komt driekwart er weer bovenop, na een traject met spanning, pijn, behandelingen en met impact op je latere leven. En die andere kwart? Die niet.

Dat accepteert KiKa niet. De organisatie heeft als doel om de genezingskans te vergroten naar 95%. Het team van OGD wil met zijn deelname aan Run for KiKa zijn steentje bijdragen aan dit streven, door geld op te halen voor betere behandelingen met minder pijn en een hogere levenskwaliteit voor leven.

De estafette

Verspreid over drie dagen loopt het team van Groningen naar Utrecht. In de avond van 30 augustus zetten ze voor het eerst hun tent op en de volgende ochtend beginnen ze met hardlopen. Per dag loopt het team in estafettevorm 95 kilometer, wat symbool staat voor de 95% genezingskans die KiKa als doel heeft gesteld.

Meehelpen?

De makkelijkste manier om bij Run for KiKa te helpen is door het team van OGD te sponsoren. Het volledige bedrag dat het team ophaalt gaat naar KiKa. Op die manier dragen we aan de bijna 1 miljoen euro die dit jaar al is opgehaald, en streven we samen naar die genezingskans van 95%!

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Persberichten

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!