OGD Cartoonkalender 2015: sinds 2003

1 december, 2014

OGD Cartoonkalender 2015Elk jaar is het weer één van de leukste cadeau's om aan onze klanten te geven: de OGD Cartoonkalender. Al sinds 2003 krijgen onze contacten hem in de bus. Twaalf maanden met twaalf cartoons, getekend door een bekende of toonaangevende striptekenaar.

Dit jaar is het de beurt aan Argus (René Leisink), u vast bekend van zijn dagelijkse cartoon in de Metro. Hij tekende voor u onder meer over tablets in de klas, CIO-dashboards en hoe Koning Willem-Alexander gebruik maakt van Het Nieuwe Werken.

Successen die je deelt

Waarom we dit elk jaar doen? Omdat we het leuk vinden om onze successen te vieren én te delen. Ook 2014 was een heel fijn jaar voor ons, vol nieuwe partnerships en mooie samenwerkingen. Onze klanten beloonden ons hiervoor: we waren de nummer 1 in ict-uitbesteding, volgens het onderzoek Outsourcing Performance van Giarte. We kregen van onze klanten de perfecte score: een aanbevelingsscore van 100% op het gebied van eindgebruikersondersteuning en infrastructuurbeheer.

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Nieuws & evenementen

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!