OGD bestaat 30 jaar!

1 januari, 2018

Vandaag, 1 januari, is voor OGD ict-diensten een fantastische dag: we bestaan precies 30 jaar!

We begonnen op 1 januari 1988 vanuit een studentenhuis in Delft. Ict heette nog ‘automatisering’ en wij verwisselden geheugentapes van mainframes, als bijverdienste. Daarom noemden we ons ‘Operator Groep Delft’. Waren we toen nog met zijn vijven, inmiddels zijn we met ruim 1.200 enthousiaste en slimme techneuten.

Het was een fantastische rit om te komen waar we nu zijn. Al 30 jaar willen we het elke dag een beetje beter doen. Onze nieuwsgierige en onafhankelijk denkende techneuten zijn altijd op zoek naar slimme oplossingen om klanten blijer te maken, en we zijn dan ook trots op wat we hebben kunnen betekenen.

Servicedesk

In het begin richtten we ons op ondersteuning van de servicedesk. Vanuit hier ontwikkelden we de servicemanagement-tool TOPdesk. Al snel hielpen we ook klanten bij het beheren van hun ict-omgeving. Vanaf toen hebben we alles op alles gezet om te strijden voor de perfecte werkplek, de hulpvaardigste servicedesk en de stabielste infrastructuur.

Een van onze ambities was om onze positie op de uitbestedingsmarkt te verstevigen, en dat is ons gelukt. We zijn trots op de mooie scores in de jaarlijkse Giarte Outsourcing Performance. Met onze flexibele en persoonlijke aanpak maken we het onderscheid! Ook in 2017 heeft dit weer geleid tot een forse en gezonde groei van ruim 15%.

Ons speelveld verandert elke dag. Nergens gaan de ontwikkelingen zo snel als in de ict. Er is voortdurend iets nieuws te leren. Hoe technologie zich precies ontwikkelt weet niemand, maar wij hebben er altijd zin in de volgende stap te zetten.

Het 'startup-gevoel' van OGD

Onze kantoren zijn open om te laten zien wie we zijn. Iedere dag komen klanten, partners en geïnteresseerden langs om een kijkje te nemen. Het dynamische en bruisende karakter van onze vestigingen geeft volgens veel bezoekers een ‘startup-gevoel’.

Ben je nieuwsgierig? Wil je meer weten? Of wil je ook een baan die meer is dan werk? Wees welkom in Delft, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven of Enschede! Want ook de komende jaren zullen we elke dag keihard ons best doen om de favoriete ict-dienstverlener van Nederland te worden!

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Nieuws & evenementen

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!