OGD aan het werk bij... Media Markt

8 oktober, 2014

IMG_1991Afgelopen december maakten Media Markt-Saturn Holding Nederland en Phone House Nederland bekend een winkelconcept te introduceren met een compleet en geïntegreerd aanbod van hardware, accessoires, verbinding, content, service en een nieuwe shopping experience.

Sinds april 2014 wordt het 'Connected World'-concept uitgerold in alle 45 Media Markt- en Saturn-vestigingen. OGD ict-diensten helpt mee met uitrollen. Wat we precies doen? Vandaag  vragen we het de OGD'ers zelf, bij Media Markt Grote Markt in Den Haag.

IMG_2030Onze OGD'ers ter plaatse, Tim en Arona, zijn in Den Haag bezig met de 45ste vestiging van uitrolproject “Rebecca”.

Tim: "Het project wat we doen bestaat uit verschillende werkzaamheden: het plaatsen van switches, patchen van de pc’s en kassa’s, het configureren van de printers en het testen en installeren van de software. Wij zorgen ervoor dat alle computerwerkplekken optimaal  functioneren en het er straks strak uitziet."

Arona vertelt trots: “Inmiddels helpen we ook bij het uitrollen van diverse Media Markt- en Phone House-units binnen de Bijenkorf. Het is leuk werk en gaaf om te zien dat we samen met andere bedrijven iets heel moois neerzetten."

IMG_1990

Het project is nog niet ten einde. De komende tijd staat nog een aantal vestigingen op de planning. Overigens is deze klus niet onze eerste bij Media Markt-Saturn Holding Nederland. Al eerder verzorgde het werkplekprojectenteam van OGD de uitrol van werkplekken voor alle nieuwe vestigingen.

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening?

2014-Werkplekprojecten---CtA-knop-blog

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Support en beheer

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!