Nimble Storage CEO Suresh Vasudevan op bezoek bij OGD

1 april, 2014

Maandag 31 maart bezocht Suresh Vasudevan, CEO van Nimble Storage, ons hoofdkantoor in Delft. Wie wilde kon in de middag luisteren naar het bijzondere verhaal van Nimble.

Van startup naar beursgenoteerd

In 2010 brengt Nimble Storage haar eerste product op de markt. Nog geen vier jaar later gaat het bedrijf publiek. Investeerders  hebben duidelijk vertrouwen in Nimble. Vanaf dag 1 op de New York Stock Exchange gaan de aandelen als zoete broodjes over de toonbank. En Nimble Storage groeit nog steeds. Het geheim? Een nieuwe, unieke manier van data-opslag, innovatieve cloud-based monitoring en pro-actief support.

100% dienstverlening met de InfoSight Engine

InfoSight is een supportmodel dat  gebruikt maakt van big data om voorspellingen te doen over de gezondheid van Nimble-software. Zoals Joep Piscaer al in een eerdere blogpost over Nimble schreef:

Door InfoSight is Nimble Storage in staat metadata van al hun klanten te monitoren en aanbevelingen te doen met betrekking tot opslagruimte en performance. Klanten hebben zo bijvoorbeeld altijd inzicht hoeveel cache en CPU ze nodig hebben voor hun workload.

Vasudevan vertelt verder:

Bij Nimble willen we onze klanten optimaal bedienen: 100% service. Met InfoSight is al vroeg bekend waar zich de risico’s bevinden. Op deze manier kunnen we voorkomen in plaats van genezen. Dat is ook een stukje dienstverlening.

“We don’t hire jerks”

Maar met een goed product en innovatieve technieken ben je er nog niet. 100% service betekent volgens Vasudevan dat je geen concessies  kunt doen waar het dienstverlening aangaat. Mensen zijn net zo belangrijk als techniek. Vasudevan: “and that’s why we don’t hire jerks”.

Een uitspraak die ook bij OGD past. Wij vinden de storage-oplossing van Nimble ontzettend goed. Daarnaast ervaren we een sterke cultuurmatch. Daarom implementeren wij de oplossing van Nimble inmiddels bij onze klanten.

Heeft u hier interesse in? Neem dan contact met ons op!

cloud-CtA

Bekijk ook eens

Deze verhalen over Nieuws & evenementen

Ontvang de nieuwsbrief

Reacties (1)

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!