13 September: Coconut Jam Session

20 augustus, 2012

Antonie Kersten is accountmanager voor Coconut, het door OGD ontwikkelde Enterprise Social Network. Op 13 september organiseert OGD de Coconut Jam Session, waarover Antonie in onderstaand bericht meer vertelt.

Op donderdagmiddag 13 september organiseren we in Noordwijk de eerste editie van de Coconut Jam Session, een evenement voor Coconutklanten, geïnteresseerden en betrokkenen.

Wat houdt de Jam Session in?

De Coconut Jam Session is een middag met presentaties vanuit verschillende invalshoeken. We staan stil bij de implementatie van social tools, co-creatie, de ervaringen van Coconut-eindgebruikers en de toekomstvisie van Coconut. Om het geheel een extra tropisch tintje te geven, zal de middag plaatsvinden op St(r)andplaats Nederzandt in Noordwijk. Natuurlijk is er, zoals een jamsessie betaamt, live muziek en heerst er een open sfeer die uitnodigt om het gesprek aan te gaan met andere bezoekers.

De spontaniteit van Coconut

Net als in een muzikale jamsessie, waarin verschillende muzikanten samenkomen om muzikaal te improviseren, bieden wij met Coconut gebruikers de kans om het maximale te halen uit nieuwe ideeën en spontane samenwerkingsverbanden. Gebruikers kunnen samen een groep vormen en hebben dan met zijn allen beschikking over onder andere een microblog en chat, eigen pagina's om ideeën uit te wisselen en een plek om documenten met elkaar te delen.

Deelnemen aan de sessie

Wilt u ook bij de Jam Session zijn? U bent van harte welkom en kunt zich direct aanmelden op LinkedIn. Direct contact met mij opnemen mag ook, dat kan via LinkedIn, e-mail of telefonisch (088 6500 000). Ook wanneer u andere vragen heeft of graag eens een demonstratie van de mogelijkheden van Coconut wilt zien. Kijk voor meer informatie over Coconut tot slot ook eens op coconutcenter.com. Daar vindt u ook een demonstratieomgeving van de software.

Ontvang de nieuwsbrief

Nog geen reacties

Reageer als eerste

Ben jij al bekend met ITIL 4?

Kom vrijdag 19 april naar de ITIL 4 kennissessie en laat je meenemen op een tour langs alle verandering en mogelijkheden van ITIL 4.

> Meld je nu aan!